Kissat

Kissani ovat perheenjäseniä ja heitä kohdellaan sen mukaisesti. Kissat saavat oleskella keskenään vapaasti ja heillä on koko asunto käytettävänä. Kissat ovatkin mukana jokaisessa asiassa oli se sitten suihkussa käyminen tai sohvalla löhöäminen.

Minulla on myös kissoja sijoituksessa sillä kissamäärää kotonani en voi jatkuvasti lisätä. Luonani asuu tällä hetkellä viisi naarasta josta kolme on eläkkeellä. Sijoituskodin valitsen tarkkaan ja tiedän, että sijoituksessa olevat kissat ja heidän pennut saavat yhtä hyvää hoitoa kuin pennut jotka syntyvät minun kodissani.

Etsin ajoittain yhteistyökykyisiä sijoituskoteja.
Sijoittamisesta voit lukea lisää täältä.

Naaraissa ja uroksissa esitellään tämän hetkiset siitoskissat (sekä kotona, että sijoituksessa olevat). Eläkkeellä-osiossa esillä on ainoastaan ne kastraatit jotka asuvat minun luonani. Olen ollut todella onnekas sillä olen pystynyt tuomaan yhtä sun toista devon rexiä Suomeen. Mikäli sinua kiinnostaa vanhemmat tuontikissat tai linjat joiden parissa työskentelen niin käy toki katsomassa kaikki minun pentueeni ja niiden vanhemmat osoitteessa www.pawpeds.com.

Mikäli muuta ei mainita urokset eivät ole tarjolla jalostukseen