Pentu-info

Kasvatukseni ja yhdistelmät ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja. Pidän tulevia pentuja varten alustavaa ”kiinnostus-lista” pentuostajista jotka ovat olleet minuun yhteydessä ajoissa. Pentua ei voi varata ennen kuin se täyttää 4-5 viikkoa ja pentuostaja on käynyt luonani katsomassa pentuja. En myy pentua sähköpostin tai puhelimen välityksellä vaan pentua on aina tultava katsomaan. Pentuni etsivät ensisijaisesti lemmikkikotia mutta ovat pääsääntöisesti näyttelytasoisia. Se, että uusi koti ei halua näyttelyttää pentua ei tee sen tasosta hunompaa. Pyrin jättämään vähhintään yhden pennun jokaisesta pentueesta kasvatusohjelmaani jolloin etsin heille sijoituskodit. Sijoitan sekä naaraita, että uroksia – lue lisää sijoittamisesta.

Pentuja myydään kasvatukseen ainoastaan kasvattajille jotka jakavat näkemykseni kasvatuksesta ja joiden kanssa minulla on ennestään luottamukseen perustuva suhde. Kasvatukseen myytävät pennut myydään sopimukseen merkityillä rajoitteilla.

Kasvattamani pentu lähtee uuteen kotiin 13-15 viikon iässä, jolloin pentu on rekisteröity, madotettu, sirutettu, rokotettu kahteen kertaan sekä eläinlääkärin tarkastama. Uusi omistaja saa mukaansa pentupaketin johon kuuluu mm. ruokaa, leluja, viltti, hoito-ohjeita, kasvattajan elinikäisen tuen sekä vuoden jäsenyyden Suomen Devonrenkaaseen ja Suomen Rotukissayhdistykseen.

Kasvattajanimeni on FIFe’n rekisteröimä. Kasvatuksessa käyttämämme kissat ovat FIV/FeLV, klamydia, herpes sekä sieni-negatiivisia ja veriryhmä testattuja. Lisäksi vanhemmat sydän- sekä munuaisultrataan ja osalta on myös kuvattu lonkat/luusto. Kasvatuskissat elävät perheemme jäseninä ja heitä kohdellaan sen mukaisesti. Lisätietoja kissoista, kasvatuksesta, hinnoista, tms. voit kysyä suoraan minulta.