Uusia kuvia pennuista

Pennut täytti tiis­taina kolme viik­koa ja sen kunniaksi saatte katsella uusia kuvia.
Kaikki kolme voi erin­omai­sesti, keski­viik­kona kaikki kolme huiteli jo 350g paik­keilla.

Nimet on vielä harkin­nassa ja sen kanssa tuli­kin pieni ongelma.. Kaikki pentu­ni­han nime­tään espan­ja­lais­ten kuntien mukaan. Espanja on tiedet­tä­västi pehmeä kieli ja kovia konso­nant­teja ei ole. Tästä syystä yksi­kään kunta ei ala kirjai­mella K. No, sovit­tiin kuiten­kin sijoi­tus­ko­din kanssa, että nime­tään pennut C-listan mukaan ja vaih­de­taan ainoas­taan K alku­kir­jai­meksi. Saas nähdä mitä nimiä Terhi pennuille keksii…

Katso kuvat

Kittens turned three weeks last tues­day and to celebrate that you get new pictu­res. All three were last wednes­day already around 350 grams each and they do get around already 🙂

The kittens haven’t been named yet. Since I name all my kittens accor­ding to munici­pa­li­ties of Spain I have a list of possible names. But as it turns out, Spanish is a quite soft language hence there are no munici­pa­li­ties that start with the letter K. Well, I kind of solved the problem by choo­sing the name from the C-list and just change the first letter to K. Now we only need to find the right names…

Look at the pictu­res

0 comments on “Uusia kuvia pennuistaAdd yours →

Leave a Reply