Nyt niitä tuli! L-pentue maailmassa!

Quiero Bailen Jaen ja Quiero Enciso saivat eilen 3.4 potraan kolmikon. Ensimmäinen poika syntyi siinä ennen klo 11 illalla ja viimeinen joskus puolenyön jälkeen. Saldona siis kolme lapsukaista, kaksi poikaa ja yksi tyttö. Tyttö on sinikilppari ja pojat joko liloja/sininaamioita tai jotain todella hämärää. Olen tottunut siihen, että tonkaneesit on yleensä aika lämpimän haaleita kun nämä kundit ovat erittäin kylmän/haalean/sinertävän-lilahtavia :) (Pojat ovat samanvärisiä vaikkakin kuvissa näyttää valaistuksen ehkä hieman erivärisiltä). Katso kaikki pentukuvat täältä.

Äiti ja pennut jakselee todella hyvin vaikkakin herra nro 2 on vielä vähän pihalla siitä miten sitä maito sieltä nisästä nyt tulikaan… Hyvin reippaita ovat kaikki kolme ja emo on vallan hyvässä kunnossa. Oikein hyvin siis menee :)

Ja piti vielä muistaa kertoa, että K-pennut kävi torstaina ensimmäisellä rokotuksella ja kaikki meni tosi hyvin – pojilla on pallit, kaikkien navat ja hännät ovat ok ja sydän on puhdas. Pennut pääsevät vielä hetken äitinsä hoiviin ennenkuin on aika taas päästää pikkuiset maailmalle omien perheidensä luokse.

0 kommentoi “Nyt niitä tuli! L-pentue maailmassa!Lisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: