Nyt niitä tuli! L-pentue maailmassa!

Quiero Bailen Jaen ja Quiero Enciso saivat eilen 3.4 potraan kolmi­kon. Ensimmäinen poika syntyi siinä ennen klo 11 illalla ja viimei­nen joskus puole­nyön jälkeen. Saldona siis kolme lapsu­kaista, kaksi poikaa ja yksi tyttö. Tyttö on sini­kilp­pari ja pojat joko liloja/sininaamioita tai jotain todella hämä­rää. Olen tottu­nut siihen, että tonka­nee­sit on yleensä aika lämpi­män haaleita kun nämä kundit ovat erit­täin kylmän/­haa­lean/­si­ner­tä­vän-lilah­ta­via 🙂 (Pojat ovat saman­vä­ri­siä vaik­ka­kin kuvissa näyt­tää valais­tuk­sen ehkä hieman erivä­ri­siltä). Katso kaikki pentu­ku­vat täältä.

Äiti ja pennut jakse­lee todella hyvin vaik­ka­kin herra nro 2 on vielä vähän pihalla siitä miten sitä maito sieltä nisästä nyt tuli­kaan… Hyvin reip­paita ovat kaikki kolme ja emo on vallan hyvässä kunnossa. Oikein hyvin siis menee 🙂

Ja piti vielä muis­taa kertoa, että K-pennut kävi tors­taina ensim­mäi­sellä roko­tuk­sella ja kaikki meni tosi hyvin — pojilla on pallit, kaik­kien navat ja hännät ovat ok ja sydän on puhdas. Pennut pääse­vät vielä hetken äitinsä hoiviin ennen­kuin on aika taas pääs­tää pikkui­set maail­malle omien perhei­densä luokse.

0 comments on “Nyt niitä tuli! L-pentue maailmassa!Add yours →

Leave a Reply