Ikäviä uutisia

Pientä pentupäivitystä…

Aloitetaan surullisella uutisella – L-pentueen pienin poika menehtyi su-ma välisenä yönä unissaan. Pikku pentu vietiin Eviraan avattavaksi ja odotetaan tuloksia sieltä. Muut kaksi -sisko ja sen veli- voi erinomaisen hyvin, reilu kaksiviikkoisina painot huitelee jo lähemmäs 250g.


Lisäksi sitten hyviä uutisia. K-Pentue on erittäin terhakka kolmio jotka valmistautuu uuteen maailmaan pikkuhiljaa. Ensi viikolla on lähtö uusiin koteihin ja tehosterokote annetaan loppuviikosta. On jännää miten isoja palleroita näistä ovat kasvaneet – kaikki kolme painoi jo 9 viikkoisina reilusti yli 1100g. Eli ruokahalussa ei ainakaan ole vikaa :)
Katso pentueen 11-viikkoiskuvat täältä

Lisäksi olen ehkä unohtanut mainita, että Lilo on nyt varmasti kantavana ja laskettu aika on 15.5.2010. Nyt saadaan toivon mukaan niitä hassuja valkolaikku/naamio/kilppareita maailmaan!

0 kommentoi “Ikäviä uutisiaLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: