Ikäviä uutisia

Pientä pentu­päi­vi­tystä…

Aloitetaan surul­li­sella uuti­sella — L-pentu­een pienin poika meneh­tyi su-ma väli­senä yönä unis­saan. Pikku pentu vietiin Eviraan avat­ta­vaksi ja odote­taan tulok­sia sieltä. Muut kaksi -sisko ja sen veli- voi erin­omai­sen hyvin, reilu kaksi­viik­koi­sina painot huite­lee jo lähem­mäs 250g.


Lisäksi sitten hyviä uuti­sia. K-Pentue on erit­täin terhakka kolmio jotka valmis­tau­tuu uuteen maail­maan pikku­hil­jaa. Ensi viikolla on lähtö uusiin kotei­hin ja tehos­te­ro­kote anne­taan loppu­vii­kosta. On jännää miten isoja palle­roita näistä ovat kasva­neet — kaikki kolme painoi jo 9 viik­koi­sina reilusti yli 1100g. Eli ruoka­ha­lussa ei aina­kaan ole vikaa 🙂
Katso pentu­een 11-viik­kois­ku­vat täältä

Lisäksi olen ehkä unoh­ta­nut mainita, että Lilo on nyt varmasti kanta­vana ja laskettu aika on 15.5.2010. Nyt saadaan toivon mukaan niitä hassuja valkolaikku/naamio/kilppareita maail­maan!

0 comments on “Ikäviä uutisiaAdd yours →

Leave a Reply