Kittens in the making

Hyviä uutisia vihdoin ja viimein. Toukokuusta lähtien olen yrittänyt epätoivoisesti astuttaa Fauraa, Hitaa ja Selmaa. Ensimmäisellä ei kollin kanssa kemiat toiminut, kahdella jälkimmäisellä kävi kolli peräti pariin otteeseen mutta kollia kiinnosti pojat enemmän kuin tytöt.

Kesä meni siis yrittäessä. Tällä hetkellä Selmalta odotetaan juoksua ja seuraavasta juoksusta neiti astutetaan Romilla (Rogus Tiger Tiger). Se onkin jännä yhdistelmä… Hita ja Faura kilpailee nyt siitä kummalle tulee ensin juoksu sillä se kissa astutetaan Ukolla (Blairwitch Zevz). Se naaraista joka jää ilman ”Ukkoa” niin sille en ole vielä päättänyt urosta. Odotetaan ensin ja katsotaan.

Myrkky viettää tällä hetkellä lemmenlomaa Ukon kanssa ja toiveissa olisi siis pikkukiharoita joulukuun alussa.

Tässä vielä bonuskuva Myrkyn edellisistä pennuista. Kuvassa vasemmalta MeiMei, Tossu ja Ruttu (alias J-Pentue).

0 kommentoi “Kittens in the makingLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: