Pentuja toukokuussa

Pitkästä aikaa taas päivi­tän kissa­blo­gia ja muka­vien uutis­ten kera kaiken lisäksi!
Gigglin’s Black Magic Woman (Taika) ja Rogus Tiger Tiger odot­ta­vat vauvoja touko­kuun alussa. Taika asuu sijoi­tus­ko­dissa Vantaalla ja tytöllä on kaksi pentuetta eri kasvat­ta­jan alla aiem­masta. Itse kiin­nos­tuin Taiasta viime vuoden Tallinnan-näyt­te­ly­reis­sulla ja siitä lähtien ollaan sijoi­tus­ko­din kanssa järjes­telty asioita jotta Taika voisi synnyt­tää minulle pentu­een.

Odotettavissa olevista väreistä sen verran, että toden­nä­köistä on mustaa ja ruskea­tab­bya. Taika on saanut aiem­missa pentueissa sinistä ja suklaata mutta on siis itse musta. Pieni mahdol­li­suus siis suklaan ja vielä pienempi sini­seen ja mahdot­to­man pieni mahdol­li­suus lilaan. Kaikki tieten­kin tabbyllä tai ilman suku­puo­leen katso­matta.

1 comment on “Pentuja toukokuussaAdd yours →

  1. Moi taas kerro eivo­rille sitten kun pennut ovat synty­neet, sä kirjoi­tit kaksi kertaa tiger. No heippa sano jumille terk­kui t:Jasmin

Leave a Reply