Joululahjoja?

(kuvassa Leo pentuna)

Tänä vuonna olisi tarkoitus tehdä vielä yksi pentue – Selmalle ja Leolle. Tätä kirjoittaessani Leo on juuri tullut eläinlääkäristä jossa hänet on todettu fiv/felv -vapaaksi ja B-veriseksi. Selman luokse kaveri pääsee illalla. Mikäli tämä yhdistelmä onnistuu olisi se Selman viimeinen ja Leon ensimmäinen pentue.

Selmalla on entuudestaan kaksi pentuetta jossa toisessa pentueessa on vain yksi pentu. Yhteensä tällä skottituonnilla on siis 6 pentua. Leo joka on ranskantuonti on saanut varttua rauhassa ja nyt kypsässä parin vuoden iässä astuu ensimmäiset naaraansa. Tarkoitus olisi, että Leo saisi kaksi pentuetta minun nimen alla ja kaksi Avariel -nimen alle. Nähtäväksi jää mitä pojalla on annettavaa jalostukseen.

0 kommentoi “Joululahjoja?Lisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: