Uutiset

Vähän päivityksiä

Vihdoin sain sivut päivitetty… *puh*
Pieni urakka on ollut kun aina päivittäessäni on sivusto herjannut ettei onnistu. Tänään oli vihdoin ja viimein hetki aikaa istua alas ja pohtia mikä oli ongelmana. Kävi ilmi, että alusta jonka päälle sivut on rakennettu on julkaisijan puolesta mennyt hieman rikki uusimmassa päivityksessä ja vaati siten pientä nikkarointia minun puolelta. Mutta nyt onneksi toimii taas.

Pennut kasvaa ja ovat mahtavassa iässä ♡ Meidän sijaispennut lähtevät ensi viikolla jo omaan kotiinsa kun täyttävät 12 viikkoa. Meillähän on siis kaksi orpoa maatiaspentua kasvamassa devoneiden kanssa (heidän oma emo kuoli vain päivän synnytyksen jälkeen). Maatiaispojat ovat hauska lisä ja on ollut mielenkiintoista seurata eroja mitä löytyy devonin ja maatiaisen välillä.

Vielä olisi yksi pentu joka etsii sitä omaa kotia. Näppituntuma on, että Poppis hakee kotia jossa ei olisi kovin nuoria lapsia tai koiria. Katso lisää Poppiksesta täältä. Feta etsii sijoituskotia n. 20km säteellä Inkoosta jos sellainen sattuisi tulemaan vastaan – muuten sievä neito jää meille kotiin.

Pojat niin tarkkana
%d bloggaajaa tykkää tästä: