Se kuuluisa intuitio

Se kuuluisa intui­tio on autta­nut minua jo monessa asiassa niin kasva­tuk­sessa kuin eläin­ten kanssa muuten­kin. Kaiken piti olla Hallan suhteen hyvin, ab-kuuri syöty ja kissa oli pirteä eikä ollut kuumetta. Silti tuntui kuin jokin olisi pielessä — tiesin vaikka oikeasti en tien­nyt.

Varasin ajan luot­to­lää­kä­ril­leni Helsingistä ja puhe­li­messa meina­sin tulla jo katu­ma­päälle — hoitaja kyseli mistä tiedän, että joku on pielessä ja siinä sitten taker­te­lin, että kun en tiedä mutta “…musta tuntuu”. Lopuksi tote­sin vaan, että tuli­sin ihan mielel­läni Helsinkiin saakka kuule­maan, että olen vaino­har­hai­nen kasvat­taja ja olen kaiken lisäksi valmis maksa­maan tästä ilosta.

Siinä sitten oltiin seuraa­vana päivänä Hallan kanssa eläin­lää­kä­rin vastaa­no­tolla. Valkosolujen määrä oli yli 36000. Aika kova tuleh­dus jotten sanoisi. Ultrassa oli onneksi siisti kohtu, pieni kertymä nestettä toisen muna­sar­jan luona. Sitä kerty­mää nyt hoide­taan sitä ja tieten­kin tuleh­dusta. Vajaan viikon päästä kont­rolli. Kaikki sormet ja varpaat ristiin, että Halla saisi pitää kohtunsa.

Ja muis­ta­kaa luot­taa siihen intui­tiooon.

0 comments on “Se kuuluisa intuitioAdd yours →

Leave a Reply