Pennuton kevät

Tällä hetkellä ei näytä siltä, että meille tulisi pentuja aina­kaan ennen syksyä. Iisi astu­tet­tiin helmi­kuussa mutta jäi ikävä kyllä tyhjäksi. Halla olisi tarkoi­tus astut­taa mutta kiimat antaa odotut­taa itse­ään. Tällaista tämä välillä on — ei vaan tunnu mikään onnis­tu­van. Sairastuin itse alku­ke­väästä influens­saan ja se veti kyllä pohjan pitkäksi aikaa — nyt reilun kuukau­den jälkeen alkaa elämä pikku­hil­jaa voit­ta­maan ja jaksaa taas tehdä jotain (ehkäpä purkaa oma sähkö­posti ensim­mäi­senä).

Tarkoitus olisi astut­taa sekä Iisi, että Halla vielä tämän vuoden puolella mutta aika näyt­tää miten asiat tulee etene­mään.

Mutta mahtuu tähän kevää­seen paljon hyvää­kin; olen yhdessä toisen kasvat­ta­jan kanssa tuomassa aivan ihanaa kollin­poi­kaista ulko­mailta. Tämä poika etsii tosi­tar­koi­tuk­sella kotia, mielel­lään sellaista jossa ollaan kiin­nos­tu­neita näyt­te­lyistä mutta se ei ole mikään pakko. Sijoitussopimuksen ja kuvia saa pyydet­täessä. Pentu on creme­tabby valkoi­sella väril­tään ja luovu­tusi­käi­nen juhan­nuk­sen tienoilla.

(tämän jutun kuvassa PL* Xarmax DevonDream kesän 2016 erikois­näyt­te­lyssä)

Kysy rohkeasti lisää!

0 comments on “Pennuton kevätAdd yours →

Leave a Reply