Uutiset

Pennuton kevät

Tällä hetkellä ei näytä siltä, että meille tulisi pentuja ainakaan ennen syksyä. Iisi astutettiin helmikuussa mutta jäi ikävä kyllä tyhjäksi. Halla olisi tarkoitus astuttaa mutta kiimat antaa odotuttaa itseään. Tällaista tämä välillä on – ei vaan tunnu mikään onnistuvan. Sairastuin itse alkukeväästä influenssaan ja se veti kyllä pohjan pitkäksi aikaa – nyt reilun kuukauden jälkeen alkaa elämä pikkuhiljaa voittamaan ja jaksaa taas tehdä jotain (ehkäpä purkaa oma sähköposti ensimmäisenä).

Tarkoitus olisi astuttaa sekä Iisi, että Halla vielä tämän vuoden puolella mutta aika näyttää miten asiat tulee etenemään.

Mutta mahtuu tähän kevääseen paljon hyvääkin; olen yhdessä toisen kasvattajan kanssa tuomassa aivan ihanaa kollinpoikaista ulkomailta. Tämä poika etsii tositarkoituksella kotia, mielellään sellaista jossa ollaan kiinnostuneita näyttelyistä mutta se ei ole mikään pakko. Sijoitussopimuksen ja kuvia saa pyydettäessä. Pentu on cremetabby valkoisella väriltään ja luovutusikäinen juhannuksen tienoilla.

(tämän jutun kuvassa PL* Xarmax DevonDream kesän 2016 erikoisnäyttelyssä)

Kysy rohkeasti lisää!

%d bloggaajaa tykkää tästä: