Iisistä herkkusieni

Tänään leivottiin Iisistä (Quiero Sanxenxo) Champion URKin näyttelyssä messukeskuksessa. Vähän pulska ja hieman huonossa turkissa oleva neiti olisi oiva kilpakumppani näyttelyareenalle ellei näitä kahta edellä mainittua ”ongelmaa” olisi ja siksi ura jää toistaiseksi tähän. Kuvassa Iisi on tuomari Yan Roca Folchin pöydällä arvosteltavana.

Halla (Berry’s Cava te Quiero) sai toisen sertinsä avoimessa luokassa. Hallalta puuttuu siis yksi serttiä Champion-titteliin. Pöysti (Quiero A Alis Grave Nil) oli onnistuneesti liannut itsensä ennen arvostelua ja sai siitä noottia tuomarilta. Pöysti jäi ilman sertiä kun tukankasvuu on vielä kesken (ja koska se oli likainen) :D

0 kommentoi “Iisistä herkkusieniLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: