BB-pentu maailmassa

Quieron BB-pentue näki päivänvaloa sijoituskodissa myöhään viime sunnuntaina mutta saldona oli (aivan kuten ultra ennusti) vain yksi pentu. Tämä yksikkö on kuitenkin todella reipas ja hyvin kasvava nuori neito. Koska kyseessä on minulle tärkeästä linjasta etsin jo nyt neidille sijoituskotia, lisätietoja pennusta ja sopimuksesta puhelimitse tai sähköpostilla.

Yleensä kun on enemmän pentuja pystyn valitsemaan useamman joukosta (toki silloinkaan kaikkia sijoitukseen meneviä ei käytetä) mutta nyt kun syntyi vain yksi ei valinnanvaraa ole joten siksi varauksella. Toisaalta, parempi laatu kuin määrä vai miten se meni.

Meillä kotona menee hirmuisen kiimaisesti. Neljä naarasta oli viime viikolla kiimassa (eli kaikki paitsi se yksi leikattu) ja korvia tinnitti iltaisin kun jaksoivat huutaa yhtä putkeen koko päivän. Maanantaina kävi sitten vanha rouva Sohjo sterkassa (paranee jo hyvää vauhtia) ja Pöystille haettiin implantti josko se rauhoittaisi neidin harvinaisen veemäistä tapaa merkata pissalla. Joten nyt on enää Iisi ja Halla huutamassa ja molemmille on päänmenoa suunnitteilla.

0 kommentoi “BB-pentu maailmassaLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: