Kissapostia

Kissaposti-lehti lähes­tyi minua viime vuoden puolella ja pyysi juttua devo­neista sekä pienen jutun kasva­tuk­ses­tani perus­tuen muuta­maan kysy­myk­seen. En ehkä itse tajun­nut miten isosta lehdestä on kyse (itsea­siassa kuvit­te­lin ensin, että kyse on netti­leh­destä) joten yllä­tys oli melkoi­nen kun kävi ilmi, että niin­joo tämä­hän on tosi­aan ihan oikea lehti.

Joten jos käve­lette eläin­kau­pan ohi niin muis­ta­kaa ottaa oma kopio uudesta Kissapostista. Siinä on pitkä juttu devo­neista ja lisäksi Quiero-kasvat­ta­ja­ni­men esit­tely.

Pennuista sen verran, että ne kasvaa hurjaa vauh­tia. Ekoilla roko­tuk­silla käyty ja ensi viikolla on edessä muuta­man pennun varhaiss­terkka /-kastraa­tio. Kaikki pennut on jo myyty mutta verk­koja on jo laitettu vesille, että mitä keksi­tään seuraa­vaksi. Stay tuned 😉

Uusi kuvia löytyy Z-pennuista täältä ja AA-pennuista täältä.

2 comments on “KissapostiaAdd yours →

    1. Hei!
      Tällä hetkellä meillä ei ole pentuja ollen­kaan mutta jos hyvin käy niin loppu­ke­sälle on tarkoi­tus lait­taa alulle seuraava pentue.
      /Eva

Leave a Reply