Ajankohtaista,  Uutiset

Kissapostia

Kissaposti-lehti lähestyi minua viime vuoden puolella ja pyysi juttua devoneista sekä pienen jutun kasvatuksestani perustuen muutamaan kysymykseen. En ehkä itse tajunnut miten isosta lehdestä on kyse (itseasiassa kuvittelin ensin, että kyse on nettilehdestä) joten yllätys oli melkoinen kun kävi ilmi, että niinjoo tämähän on tosiaan ihan oikea lehti.

Joten jos kävelette eläinkaupan ohi niin muistakaa ottaa oma kopio uudesta Kissapostista. Siinä on pitkä juttu devoneista ja lisäksi Quiero-kasvattajanimen esittely.

Pennuista sen verran, että ne kasvaa hurjaa vauhtia. Ekoilla rokotuksilla käyty ja ensi viikolla on edessä muutaman pennun varhaissterkka /-kastraatio. Kaikki pennut on jo myyty mutta verkkoja on jo laitettu vesille, että mitä keksitään seuraavaksi. Stay tuned ;)

Uusi kuvia löytyy Z-pennuista täältä ja AA-pennuista täältä.

2 Comments

  • Eva

   Hei!
   Tällä hetkellä meillä ei ole pentuja ollenkaan mutta jos hyvin käy niin loppukesälle on tarkoitus laittaa alulle seuraava pentue.
   /Eva

%d bloggaajaa tykkää tästä: