Päivitystä joulun alla

Ensinnäkin tiedän, että sähköpostissa ja sivuilla on monta yhteydenottoa pennuista johon en ole ehtinyt reagoimaan vielä. Perheemme kasvoi yhdellä kaksijalkaisella noin viikko sitten ja päätin pyhittää tämän ja tulevan viikon perheen ja vauvan kanssa olemiseen ja elämiseen. Eli ensi vuoden puolella lupaan palata kaikkien viesteihin.

Sitä odotellessa niin tässä vähän kuvapläjäystä pennuista. Sattuneesta syystä kuvaaminen on jäänyt vähemmälle mutta tässä siis Z-pennuista kuvia neliviikkoisina ja AA-pennuista kaksiviikkoiskuvat. Laatu on just sitä mitä voi odottaa kun kuvaa yksin mutta näkee niistä ehkä just sen kissa piirteet :)

Toivotan kaikille nykyisille tutuille ja vielä tuntemattomille kasvattieni ja sijoituskissojeni omistajille Ihanaa Joulun aikaa ja Loistavaa Uutta Vuotta!

Z-Pennut

Quiero Zeberio

Quiero Zas

Quiero Zuera

Quiero Zael


AA-Pennut

0 kommentoi “Päivitystä joulun allaLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: