Päivitystä joulun alla

Ensinnäkin tiedän, että sähkö­pos­tissa ja sivuilla on monta yhtey­den­ot­toa pennuista johon en ole ehti­nyt reagoi­maan vielä. Perheemme kasvoi yhdellä kaksi­jal­kai­sella noin viikko sitten ja päätin pyhit­tää tämän ja tule­van viikon perheen ja vauvan kanssa olemi­seen ja elämi­seen. Eli ensi vuoden puolella lupaan palata kaik­kien vies­tei­hin.

Sitä odotel­lessa niin tässä vähän kuvaplä­jäystä pennuista. Sattuneesta syystä kuvaa­mi­nen on jäänyt vähem­mälle mutta tässä siis Z-pennuista kuvia neli­viik­koi­sina ja AA-pennuista kaksi­viik­kois­ku­vat. Laatu on just sitä mitä voi odot­taa kun kuvaa yksin mutta näkee niistä ehkä just sen kissa piir­teet 🙂

Toivotan kaikille nykyi­sille tutuille ja vielä tunte­mat­to­mille kasvat­tieni ja sijoi­tus­kis­so­jeni omis­ta­jille Ihanaa Joulun aikaa ja Loistavaa Uutta Vuotta!

Z-Pennut

Quiero Zeberio

Quiero Zas

Quiero Zuera

Quiero Zael


AA-Pennut

0 comments on “Päivitystä joulun allaAdd yours →

Leave a Reply