Pennuton syksy

Ei mennyt ihan niinkun Strömsöössä pentujen osalta. Meille piti syntyä Myrtistä pentue mutta kahdesti jäi neito tyhjäksi. Jos kokeillaan vielä niin uros vaihdetaan. Samoiten Iisi piti astuttaa myöhemmin syksyllä mutta niin vaan luonto päätti toisin – sulhon kotona kärjistyi tilanne kahden uroksen välillä pahaksi ja paras ratkaisu oli kastrointi. Sulho kävi kuitenkin viikon asumassa meillä jos Iisille olisi tullut kiima mutta ei – ei saatu astutettua. Eli näin tällä kertaa.

Onneksi viime viikonlopun näyttelyissä oli parempi saldo – lauantaina vanha sijoituskissani Cherek Hipperty Skipperty (Selma) sai sertin ja oli Värin Paras. Sunnuntaina sertin ja Värin Parhaan vei oma kasvatti ja Selman tyttärentytär Quiero Sanxenxo (Iisi). Berry’s Cava te Quiero (Halla) oli EX1 ja hävisi tuomarin nominoinnin kovassa pentuluokassa.

Semmoisia tänne, nyt voi jo syksy tulla josko se toisi mukanaan parempi pentutuulia.

0 kommentoi “Pennuton syksyLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: