Pennuton syksy

Ei mennyt ihan niin­kun Strömsöössä pentu­jen osalta. Meille piti syntyä Myrtistä pentue mutta kahdesti jäi neito tyhjäksi. Jos kokeil­laan vielä niin uros vaih­de­taan. Samoiten Iisi piti astut­taa myöhem­min syksyllä mutta niin vaan luonto päätti toisin — sulhon kotona kärjis­tyi tilanne kahden urok­sen välillä pahaksi ja paras ratkaisu oli kastrointi. Sulho kävi kuiten­kin viikon asumassa meillä jos Iisille olisi tullut kiima mutta ei — ei saatu astu­tet­tua. Eli näin tällä kertaa.

Onneksi viime viikon­lo­pun näyt­te­lyissä oli parempi saldo — lauan­taina vanha sijoi­tus­kis­sani Cherek Hipperty Skipperty (Selma) sai sertin ja oli Värin Paras. Sunnuntaina sertin ja Värin Parhaan vei oma kasvatti ja Selman tyttä­ren­ty­tär Quiero Sanxenxo (Iisi). Berry’s Cava te Quiero (Halla) oli EX1 ja hävisi tuoma­rin nomi­noin­nin kovassa pentu­luo­kassa.

Semmoisia tänne, nyt voi jo syksy tulla josko se toisi muka­naan parempi pentu­tuu­lia.

0 comments on “Pennuton syksyAdd yours →

Leave a Reply