Ei pentuja kesäksi

Ikävä kyllä Myrtti jäi tyhjäksi ja näin meille ei synny nyt toukokuussa pentuja. Kokeillaan varmaan Myrtin kanssa uusiksi kesällä sitten kun taas on juoksujen aika – uros voi olla sama tai mahdollisesti eri, se nähdään sitten ;)

Muuten kaikki on valtakunnassa hyvin – kissat naukuu ja karavaani kulkee. Kohtapuolin pitäisi uusin tulokas kotiutua meille ja sitten alkaakin armoton pohdinta, että mikä sen nimeksi tulee… Mies oli sitä mieltä, että Vinha olisi hyvä mutta minä en ole ihan vakuuttunut asiasta.

2 kommentoi “Ei pentuja kesäksiLisää oma→

  1. Hei! Mihin aikaan mahdollisesti uusia pentuja olisi tulossa? Voiko uudesta pentueesta saada sähköpostia?

    1. Hei Asta!
      Tällä hetkellä suunnitelmat on vielä avoinna – naaras jäi tyhjäksi jo toistamiseen. Tähtäimessä olisi jos jouluksi syntyisi pieniä paketteja mutta ikinä ei voi kuin suunnitella – luonto sitten tekee omat päätöksensä ? Parhaiten pysyy kartalla seuraamalla sivuja ja FB-sivuja mutta toki kannattaa laittaa vaikka sähköpostia minulle mielenkiinnosta pentua kohti niin laitan sitten viestiä kun niitä pentuja seuraavan kerran on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: