Ei pentuja kesäksi

Ikävä kyllä Myrtti jäi tyhjäksi ja näin meille ei synny nyt touko­kuussa pentuja. Kokeillaan varmaan Myrtin kanssa uusiksi kesällä sitten kun taas on juok­su­jen aika — uros voi olla sama tai mahdol­li­sesti eri, se nähdään sitten 😉

Muuten kaikki on valta­kun­nassa hyvin — kissat naukuu ja kara­vaani kulkee. Kohtapuolin pitäisi uusin tulo­kas kotiu­tua meille ja sitten alkaa­kin armo­ton pohdinta, että mikä sen nimeksi tulee… Mies oli sitä mieltä, että Vinha olisi hyvä mutta minä en ole ihan vakuut­tu­nut asiasta.

2 comments on “Ei pentuja kesäksiAdd yours →

  1. Hei! Mihin aikaan mahdol­li­sesti uusia pentuja olisi tulossa? Voiko uudesta pentu­eesta saada sähkö­pos­tia?

    1. Hei Asta!
      Tällä hetkellä suun­ni­tel­mat on vielä avoinna – naaras jäi tyhjäksi jo tois­ta­mi­seen. Tähtäimessä olisi jos jouluksi syntyisi pieniä paket­teja mutta ikinä ei voi kuin suun­ni­tella – luonto sitten tekee omat päätök­sensä ? Parhaiten pysyy kartalla seuraa­malla sivuja ja FB-sivuja mutta toki kannat­taa lait­taa vaikka sähkö­pos­tia minulle mielen­kiin­nosta pentua kohti niin laitan sitten vies­tiä kun niitä pentuja seuraa­van kerran on.

Leave a Reply