Y-pennut maailmalle

Y-pennut eli Hugo, Gunvald, Wiljo ja Nakke lähtee viikon aikana omiin koteihin. Pojat ehtikin täyttää 14 viikkoa ja tänään käytiin toisilla rokotuksilla. Kaikilla kivekset, napa ok, ei mutkia ja kunnon kehrääjiä ovat. Wiljo oli pojista pienin ja painoa oli ”vaan” 2,1kg. Hugo ja Gunvald jakoi ykköspalkinnon sillä molemmat painoi tasan 2,26kg. Poikia tulee ikävä, on ne niin kultaisia ja ihania. Toisaalta taas on kiva kun ei tarvitse enää jakaa sänkyä seitsemän kissan ja kolmen koiran kanssa ;)

Jos toiveet käy toteen niin saamme lisää kierolaisia toukokuussa. Simeon kävi treffeillä Myrtin kanssa ja ilmeisen onnistuneesti. Nyt pidetään peukkuja pystyssä, että viimeinen aakkonen eli Z-pentue sai alkuunsa.
Z-pennut

0 kommentoi “Y-pennut maailmalleLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: