Y-pennut maailmalle

Y-pennut eli Hugo, Gunvald, Wiljo ja Nakke lähtee viikon aikana omiin kotei­hin. Pojat ehti­kin täyt­tää 14 viik­koa ja tänään käytiin toisilla roko­tuk­silla. Kaikilla kivek­set, napa ok, ei mutkia ja kunnon kehrää­jiä ovat. Wiljo oli pojista pienin ja painoa oli “vaan” 2,1kg. Hugo ja Gunvald jakoi ykkös­pal­kin­non sillä molem­mat painoi tasan 2,26kg. Poikia tulee ikävä, on ne niin kultai­sia ja ihania. Toisaalta taas on kiva kun ei tarvitse enää jakaa sänkyä seit­se­män kissan ja kolmen koiran kanssa 😉

Jos toiveet käy toteen niin saamme lisää kiero­lai­sia touko­kuussa. Simeon kävi tref­feillä Myrtin kanssa ja ilmei­sen onnis­tu­neesti. Nyt pide­tään peuk­kuja pystyssä, että viimei­nen aakko­nen eli Z-pentue sai alkuunsa.
Z-pennut

0 comments on “Y-pennut maailmalleAdd yours →

Leave a Reply