Herkkusieni

Kävimme sunnuntaina 2.3 URKin näyttelyssä Kirkkonummella. Aamu alkoi mukavasti kun eksyimme matkalla – ei uskoisi, että Kirkkonummelle (tai Masalaan) voi olla niin vaikea löytää… Kerkesimme kuitenkin ajoissa, auto kaarsi pihaan 5 minuuttia ennen eläinlääkärintarkistusta.

Papu oli ensimmäisenä vuorossa Lotte Borchilla. Papu (joka ei siedä oikein mitään näyttelyissä ja stressaa hirmu helposti) oli vuoroa odotellessa lehmänrauhallinen ja tuomarinpöydällä sähähti ainoastaan kaksi kertaa > silloin kun tuomari yritti koskea… Neiti kuitenkin puski minua hullunlailla ja saimme sertin mitä lähdettiin hakemaan ja näin Papu valmistui Championiksi ja samalla vetäytyy huikealta näyttelyuraltaan ;)

Lulu (Quiero Bailen Jaen) sai ensimmäisen serttinsä vaikkakin oli hieman ujo tyttö tuomarinpöydällä. Eijan (Gigglin’s) kissa Ormildets Athena oli upeasti Lotte Borchin nominoima!

Kaikienkaikkiaan oli mukava päivä ja erittäin mukavaa seuraa!! Katso täältä kuvia

On sunday the 2 of March we attended a show arranged by URK in Kirkkonummi. Papu (Tikrun Tijuana) got her third CAC and became FIFe Champion. She will now retire from her showcareer. Lulu (Quiero Bailen Jaen) got her first CAC although she was a bit shy on the judges table. I really like the was she has developed but she is still a bit long in her nose. Eija’s (Gigglin’s) cat Ormildets Athena was nominated by Lotte Borch!

All in all it was a great day with great company!! Look at showpictures here

0 kommentoi “HerkkusieniLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: