Herkkusieni

Kävimme sunnun­taina 2.3 URKin näyt­te­lyssä Kirkkonummella. Aamu alkoi muka­vasti kun eksyimme matkalla — ei uskoisi, että Kirkkonummelle (tai Masalaan) voi olla niin vaikea löytää… Kerkesimme kuiten­kin ajoissa, auto kaarsi pihaan 5 minuut­tia ennen eläin­lää­kä­rin­tar­kis­tusta.

Papu oli ensim­mäi­senä vuorossa Lotte Borchilla. Papu (joka ei siedä oikein mitään näyt­te­lyissä ja stres­saa hirmu helposti) oli vuoroa odotel­lessa lehmän­rau­hal­li­nen ja tuoma­rin­pöy­dällä sähähti ainoas­taan kaksi kertaa > silloin kun tuomari yritti koskea… Neiti kuiten­kin puski minua hullun­lailla ja saimme sertin mitä lähdet­tiin hake­maan ja näin Papu valmis­tui Championiksi ja samalla vetäy­tyy huikealta näyt­te­ly­ural­taan 😉

Lulu (Quiero Bailen Jaen) sai ensim­mäi­sen sert­tinsä vaik­ka­kin oli hieman ujo tyttö tuoma­rin­pöy­dällä. Eijan (Gigglin’s) kissa Ormildets Athena oli upeasti Lotte Borchin nomi­noima!

Kaikienkaikkiaan oli mukava päivä ja erit­täin muka­vaa seuraa!! Katso täältä kuvia

On sunday the 2 of March we atten­ded a show arran­ged by URK in Kirkkonummi. Papu (Tikrun Tijuana) got her third CAC and became FIFe Champion. She will now retire from her showca­reer. Lulu (Quiero Bailen Jaen) got her first CAC although she was a bit shy on the judges table. I really like the was she has deve­lo­ped but she is still a bit long in her nose. Eija’s (Gigglin’s) cat Ormildets Athena was nomi­na­ted by Lotte Borch!

All in all it was a great day with great company!! Look at show­pic­tu­res here

0 comments on “HerkkusieniAdd yours →

Leave a Reply