Rauhallista kesää

Elämä alkaa jälleen asettua uomiinsa. Jotenkin sitä aina unohtaa pentuaikoina kuinka rauhallista ja seesteistä elämä on noiden aikuisten kanssa. Sellaista ollaan-ja-nautitaan -oleskelua. Ei tarvitse olla silmät takaraivoissa sen varalta, että joku syö johtoa tai koko ajan olla poimimassa lattialta ’luvattomia’ leluja.

Uni vaikuttaa kantavalta. Ensi viikolla tiineys selviää mutta neidin olemus on aivan eri nykyisin. Ei malta pysyä hetkeäkään irti minusta ja aina pitää olla sylissä nukkumassa. Ruokakin maistuu ja muutenkin koko kissa tuntuu olevan aikuismaisempi kuin aikaisemmin.

Tämä Unin mahdollinen tiineys tietenkin kiristää hieman välejä kotona. Myrkky joka on tottunut olemaan kiistaton alfa naaras on hiukan hämmentynyt tästä uudesta tilanteesta. Tästä johtuen Myrkky asui melkein koko viime viikon työhuoneessa, antaen tassua Unille joka kerta kun neiti liian lähelle uskalsi. Tänään olivat jo vierekkäin eikä ongelmia. Joten eiköhän tuo kilpparineiti ajan kanssa ole vain iloinen ettei mahdolliset tulevat pennut ole sen :)

Kesäjatkoja kaikille!

0 kommentoi “Rauhallista kesääLisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: