Rauhallista kesää

Elämä alkaa jälleen aset­tua uomiinsa. Jotenkin sitä aina unoh­taa pentuai­koina kuinka rauhal­lista ja sees­teistä elämä on noiden aikuis­ten kanssa. Sellaista ollaan-ja-nauti­taan -oles­ke­lua. Ei tarvitse olla silmät taka­rai­voissa sen varalta, että joku syö johtoa tai koko ajan olla poimi­massa lattialta ‘luvat­to­mia’ leluja.

Uni vaikut­taa kanta­valta. Ensi viikolla tiineys selviää mutta neidin olemus on aivan eri nykyi­sin. Ei malta pysyä hetkeä­kään irti minusta ja aina pitää olla sylissä nukku­massa. Ruokakin mais­tuu ja muuten­kin koko kissa tuntuu olevan aikuis­mai­sempi kuin aikai­sem­min.

Tämä Unin mahdol­li­nen tiineys tieten­kin kiris­tää hieman välejä kotona. Myrkky joka on tottu­nut olemaan kiis­ta­ton alfa naaras on hiukan hämmen­ty­nyt tästä uudesta tilan­teesta. Tästä johtuen Myrkky asui melkein koko viime viikon työhuo­neessa, antaen tassua Unille joka kerta kun neiti liian lähelle uskalsi. Tänään olivat jo vierek­käin eikä ongel­mia. Joten eikö­hän tuo kilp­pa­ri­neiti ajan kanssa ole vain iloi­nen ettei mahdol­li­set tule­vat pennut ole sen 🙂

Kesäjatkoja kaikille!

0 comments on “Rauhallista kesääAdd yours →

Leave a Reply