SUROK 2-3.8.08

Foto Pekka Savolainen (Quiero Ciria d’Ebre)
Mukava viikonloppu takana. Lauantaina minulla oli yksi kissa ilmoitettu, sijoituksessa oleva Lilo (Quiero Ciria d’Ebre). Lilo on Myrkky x Meya pentueesta joka syntyi 27.3. Tuomarina meillä oli Fabio Brambilla ja hän tykkäsi paljon nuoresta neidistä ja antoi tälle EX1 ja pyysi takaisin tuomarin parhaan-valintoihin. TP-valinnoissa kissoja oli kolme, Lilo ja yksi toinen devonpentu sekä yksi cornish rex pentu. Fabio mietti hetken ja valitsi sitten Lilon omaksi parhaaksi! Paneelissa en odottanut menestystä ja sanoinkin etukäteen, että tavoitteena olisi saada yksi ääni. Tavoitteeni onnistui ja Lilo poistui paneelista yhdellä äänellä (7 ääntä jakaantui 5 kissalle) ja erittäin onnellisen omistajan syliin.

Sunnuntaina minulla oli puoliomistuksessa oleva kilpparineito Piipi esillä (Dewina’s Cheap Monday). Piipi sai tuomarikseen Yan Roca-Folchin joka käsittelee kissoja erittäin ystävällisesti ja on muutenkin mukava tuomari. Piipi sai hyvän arvosanan ja sertin mutta oli sen verran hermostunut, että kutsua jatkoon ei tullut.

Kaiken kaikkiaan oli onnistunut viikonloppu ja näissä tunnelmissa jatketaan kunnes tavataan uudestaan RUROKin näyttelyssä muutaman viikon kuluttua!

A great weekend behind me. Lilo (Quiero Ciria d’Ebre) from Myrun’s and Meya’s last litter attended her first show last Saturday. She was judged by Fabi Brambilla and he liked her very much. Infact so much that she was nominated. In the finals she got one vote (7 votes was split on 5 cats).

On Sunday my co-owned female Dewina’s Cheap Monday was judged by Yan Roca-Folch. Very much appreciated but a bit too nervous to continue the day but she got the CAC she came for.

0 kommentoi “SUROK 2-3.8.08Lisää oma→

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: