Unin DNA testi

Tänään sain vastauk­sen Unin DNA testiin! Yllätyin posi­tii­vi­sesti sillä lähe­tin testin viime viikolla (Australiaan) ja sain keski­viik­kona vies­tin, että ovat vastaa­not­ta­neet puikot ja, että testaa­mi­sessa menee se 5–7 työpäi­vää. Olinkin äärim­mäi­sen hämmäs­ty­nyt kun sain tänään (3 pvä myöhem­min!) testi­tu­lok­sen. Suosittelen lämpi­mästi AnimalsDNA labraa.

Ai, että mikä se tulos oli? Untamo on siis:
Cb/Cs = tonka­neesi
B/B = ei suklaa, ei kanna suklaata
d/d = dilluu­tio

Eli toisin­sa­noen sini­naa­mio 🙂

I got Uni’s DNA testre­sult today! I was posi­tivly supri­sed since I sent the test­kit last week (and it went all the way to Australia), and on this weeks Wednesday I got a e-mail saying that they’d recceive my kit but it would take 5 to 7 working days before I would get the results. So you could imagine my surprise when I got a e-mail with the reults today! I can warmly recom­mend AnimalsDNA!

Oh, and the result of Pinak:
Cb/Cs = mink
B/B = no choco­late, not even a carrier
d/d = dilu­tion

So the result is blue mink 🙂

0 comments on “Unin DNA testiAdd yours →

Leave a Reply